Çmimorja

General Admission

Aktivitetet Vitaland zgjasin deri në 4 orë. Ne sigurohemi gjatë kësaj kohe, fëmijët argëtohen me lojëra pa numërta. Çorapet e gomuara Vitaland nuk janë  domosdoshme për hyrë tek lojrat e Vitaland, mirëpo nëse dëshironi që fëmija juaj t’i ketë atëherë duhet të paguani dhe  1€ shtesë.

4 Orë Lojë

6

Zona e femijeve

18-24 Muaj

4€

Zip Line

2

Zona e Fëmijëve

4€

Zone e dedikuar për femijët nga mosha 18  deri 24 muajsh dhe nën 110 cm.

Ora shtesë

4€

Xhiro Zipline

2€

Një xhiro zipline, vlenë vetëm për fëmijët + 9 vjeç mbi 140 cm dhe te rriturit.