Aktivitetet

Trampolinë

Trampolinat për të rritur dhe fëmijë janë të shpërndara në të gjithë hapësirën me lojëra dinamike dhe madhësi të ndryshme

Playground

Kjo është hapësira ku fëmijët do të kënaqen në këndin e topave kështjellën këcyese e topoganët e shumtë argëtues

Zipline

Zipline do të ofrojë një eksperiencë të veçantë dhe të sigurtëpër aventurierët e vegjël që të rrëshqasin e të kënaqen rreth Vitaland

Digiplay

Përmes teknologjisë VR dhe AR, fëmijët do të mund të eksplorojnë lojëra të kombinuara si ValoClimb, ValoJump, iWall dhe Sisyfox.

Rope Course

Vitaland do të ketë edhe shumë aventura me litarë duke përfshirë ngjtjen, kërcimin dhe sfidat plot adrenalinë

Rreth Nesh

 

Vitaland është parku i lojërave me i madh në të gjithë Kosovën i cili ofron një botë përplot aventura dhe kënaqësi për më të dashurit tanë.
Eja dhe përjeto lojërat më të fundit të teknologjisë VR, Zipline-in argëtues dhe trampolinat që shtrihen në hapësirë prej 1068m2 me 17 lojëra të ndryshme.
Ditëlindjet dhe festat nuk do të harrohen në boten magjike të Vitaland ku synimi jonë është lumturia juaj.

t

FAQ

Çmimorja

Dhomat

Ditëlindjet e Femijeve

 

Hapesire e dedikuar per femijet ku mund te perjetojne argetim te paharrueshem.

Restoranti

 

Gjate qendrimit ne hapesirat e Vitaland ju mund te shfrytezoni edhe pjesen e restorantit per pushim, ku ofrojme pije dhe ushqime te ndryshme.

Vitaland Shop

 

Në Vitaland Shop mund të gjeni veshmbathje dhe aksesorë të ndryshëm përplot me ngjyra dhe dizajne të këndshme për më të dashurit tanë.
Të gjitha me motivet e Vitaland, vendin e tyre të preferuar.